Tanácsadás online

Ha nincs szükséged teljes körű tanácsadásra, de egy-két kérdésben szeretnél tisztábban látni, akkor tudunk az online térben is találkozni.

Kérdésedtől függően szükségem lehet alaprajzra vagy fotókra az otthonodról, ezt előre kérlek elküldeni. Ezek a találkozók általában 1 órát vesznek igénybe, és ha nem szükséges utána értekeznünk, akkor a tanácsadás díja 20.000,- Ft.

Ha a távolság nagy köztünk, akkor is szóba jöhet az online tanácsadás. Ezt leginkább a külföldön élők számára ajánlom. A tanácsadást legtöbbször a megfelelő albérlet kiválasztása, az új otthon berendezése vagy a megvásárolt ingatlan átépítése teszi szükségessé. A feladattól függ, hogy hányszor találkozunk. Például az átépítés hosszabb folyamat, többszöri egyeztetést igényel. Ekkor is szükségem van alaprajzra, fotókra. A díjazása is az adott feladattól függ.

Ha szükséged van rá, szívesen elutazom vidékre és külföldre is!

Tapasztalat

  • Jobban szeretem a személyes tanácsadást, ha az otthonod energetikai átvizsgálása a cél, mert a külső és a belső környezetet együtt és külön-külön is vizsgálnom kell. Az energetikai vizsgálathoz a saját szememmel kell látnom a problémát. Ahogy egy természetfotó sem tudja visszaadni a táj megélt rezdüléseit, úgy lakásról készült fotó, videó sem tudja igazán megmutatni otthonod mélységeit.
  • A belső terek átépítésénél jól működik az online tanácsadásnál. Ekkor a helyiségek elrendezése a cél, azaz a fókusz az alaprajzon van. Természetesen itt sem hagyható figyelmen kívül a környezet.
  • Ha ingatlan vásárlása, vagy albérlet bérlése előtt állsz, és ha nem tudsz még bármikor bejutni az ingatlanra, csinálj minél több fotót! Csak az alaprajz az elemzéshez számomra nem elegendő!

Szincsák Anna

Témák
error: Content is protected !!