SZINCSÁK ANNA
bemutatkozás

Minden vonz, ami építészet. Nemcsak az impozáns történelmi épületek, elhagyott romok, templomok, hanem a házak, az otthonok, az építkezés, a felújítás, a kertek, a lakberendezés, a bútorok, a textilek, a dekorációk, …

Hobbiként mindig is jelen volt az életemben mindez, mégis fordulatot az életem akkor vett, amikor a gyermekünk beteg lett, és kerestem a kiutat. Érdekes összecsengése volt a dolognak, hogy az új otthonunkba költözéssel változott meg gyökeresen az életünk.

Kezdetben a gyermekem problémájára kerestem a választ, de aztán mélyebbre merültem. A térrel kapcsolatosan minden térrendezési irányzatot tanulmányoztam, ismerkedtem velük, „kóstolgattam” őket. Kutattam azonosságaikat, különbözőségeiket, vizsgáltam, hogyan működnek az életben, mennyire hatnak a mindennapokban. De nem álltam meg itt. Fizikusokkal, matematikusokkal konzultáltam, hogy megértsem a tér fizikai, geometriai üzentét. Pszichológusok, természetgyógyászok által használt módszereket tanulmányoztam, mert úgy éreztem, így jobban fel tudom térképezni a lelkünkben zajló folyamatokat, illetve azok otthonokra kivetített üzeneteit. Több radiesztétától is tanultam, elgondolkodtatott egyéni megközelítésük.

Tanítóvá válni, egy újabb lépcsőfok. A tanítás során többször összegyúrtam és rendszereztem azt az anyaghalmazt, amely tagjai logikai kapcsolatban voltak egymással, és mint a kirakott puzzle darabkái újabb felismerésekhez vezettek. Aztán ott az élet, amely, valljuk be elég nagy tanító. Tanít engem is napi szinten, ahogy mindenki mást is. 

Közel 20 év tapasztalata és az a sok-sok otthon, amelyben segíthettem, megmutatta, hogy nem lehet mindegyik otthonra ugyanazt a módszert alkalmazni. Nincs azonos ház, ahogy nincs azonos ujjlenyomat sem! A benne lakók és az életük mindig egyedi jelleget öltenek! Mindegyik tanácsadásnál másra van szükség, másban tudok segíteni.

Ha te is elakadtál az életben, vagy elgondolkodtál azon, hogy összefüggés lehet a problémáid és az otthonod között, ha úgy érzed, változásra van szükséged, esetleg döntéshelyzetbe kerültél, vagy ha egyszerűen csak kíváncsi lettél, adj magadnak esélyt egy személyes találkozásra.

Várlak szeretettel!
Szincsák Anna
mérnök, térrendezési tanácsadó, oktató, radiesztéta
Tudatos Térrendezés
anna@tudatos-terrendezes.hu
+ 36 30 202 5514